House #1
    SHTEPIA #1

Sot e Hëne data 9 Dhjetor kemi mbyllur pranimin e fondeve per termetin. Kemi grumbulluar $1,584,263.

Tani fillon puna per rindertimin e shtepive. Gjat vizites tone ne shqiperi rrealizuam shum takime te rendesishme. Takimi i par ishte me ekipin tone ne terren i organizuar nga Marin Mema,Princi Leka dhe ekipi (Albanian Roots Albania) takimi i dyte ishte me Ambasaden Amerikane qe te mbrojne projektet tona dhe fondet e grumbulluara.

Gjithashtu nga ana ligjore do kemi 2 avokata ne shqiperi dhe nje zyre avokatie ne USA per proçedurat ligjore!

Ju falenderojm per mbeshtetjen tuaj dhe TASHME FILLOJNE PROJEKTET E RINDERTIMIT! 🇦🇱️🇺🇸️

Image by Alexander Andrews

CLICK HERE

CLICK HERE

Image by Alexander Andrews

CLICK HERE

CLICK HERE

Image by Alexander Andrews

CLICK HERE

CLICK HERE

HOUSE #1

HOUSE #2,3,4

HOUSE #5

Earthquake Project
Here you will find documents images and videos of each of the homes we are rebuilding that was effected by the earthquake in Albania. 

Ketu do gjeni foto, video dhe dokumenta te cdo shtepie qe ne po rindertojm nga termeti. 

Proposal for Albanian roots Village

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Albanian Roots is a nonprofit, tax-exempt charitable organization under Section 501(c)(3) of the Internal Revenue Code. Donations are tax-deductible as allowed by law.

Connect with us
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Contact Us

2744 Hylan Blvd Suite#513, Staten Island, NY 10306

© 2023 by End Hunger. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now