Shtepia #1 (Familja Qehaja)


Ismet Qehaja veti i peste. Burre grua dhe tre femije. Nje femije me probleme. Mbahen vetem me punen qe gjen dhe sgjen ne ndertim burri.

Shtepia eshte shpallur e pabanueshme dhe ndodhet ne fshatin Tapize te bashkise Kruje.


Kostoja e shtepise do te jete 30 milione leke pra rreth 25 mije euro.

Foto te shtepise mbas termetit.

Click Below to view documents as well as images of the first home. 

https://youtu.be/KJyA8iCEpzg?fbclid=IwAR2KbKBmmv_MjZUsPoovcIlz5NyZNZSbseTzy011DphbOV4zQof-YDwMJaA

 < Fillimi Punimeve!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Albanian Roots is a nonprofit, tax-exempt charitable organization under Section 501(c)(3) of the Internal Revenue Code. Donations are tax-deductible as allowed by law.

Connect with us
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Contact Us

2744 Hylan Blvd Suite#513, Staten Island, NY 10306

© 2023 by End Hunger. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now