• Albanian Roots

Parada Shqiptare 2019 i dedikohet Çamërise - Nju Jork USA (video)

24 Mars 2019 Ne takimin e parë të Parades Shqiptare për vitin 2019 organizatat Shqiptare në Nju Jork u mbledhen në shtëpin e Vatres në Bronx Nju Jork. Organizatat Shqiptare votuan të gjitha që parada Shqiptare 2019 ti dedikohet Çamërise dhe të perkujtojm 75 vjetorin e gjenocidid Shqipatar (Çam) nga shovenistet Grek! Në mbledhje mori pjes edhe deputeti i bashkis së Nju Jorkut Z. Mark Gjonaj. Greqija akoma nuk ka kërkuar falje dhe nuk e pranon gjenocidin! Përveq paradës shqiptare do ket edhe aktivitete tjera për të informuar komunitetin amerikan për gjenocidin që shteti Grek i beri popullsis të pa fajshme shqiptare.


Parada Shqiptare ështe me daten 8 Qërshor 2019 në Manhattan Nju Jork!

Të gjith jeni të ftuar! Me rrespekt, Marko Kepi President  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Albanian Roots is a nonprofit, tax-exempt charitable organization under Section 501(c)(3) of the Internal Revenue Code. Donations are tax-deductible as allowed by law.

Connect with us
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Contact Us

2744 Hylan Blvd Suite#513, Staten Island, NY 10306

© 2023 by End Hunger. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now